Cases Bioclimàtiques

El sector de la construcció és un dels puntals de l’activitat econòmica del país, que pot fer possible la reducció en l’emissió de carboni, contribuint, segons la forma i materials emprats en la construcció, a combatre el canvi climàtic.

Per aquest motiu el Grup Edificacions Moreno aposta decididament en fer aquesta aportació a la societat, construint de forma respectuosa amb el medi ambient, disminuint al màxim les emissions, i dissenyant els nostres edificis amb la màxima Eficiència Energètica. 

L’esperit d’Edificacions Moreno, és estar al capdavant donant suport a les necessitats i millores que el mercat necessita cobrir a curt i llarg termini, motiu pel qual ja hem començant un nou projecte que conté les característiques de les Cases Bioclimàtiques

Si us pregunteu què defineix una casa bioclimàtica, us direm que és un edifici o construcció dissenyat de manera que els seus habitants es poden beneficiar de les avantatges naturals que els ofereix el seu entorn en termes de salubritat, confort tèrmic i estalvi d’energia. 

I nosaltres ja el tenim a punt: NOU CONJUNT RESIDENCIAL ECO-VIC

Contacta amb nosaltres al telèfon 656.483.913 o a vendes@emoreno.es i t’explicarem la confortabilitat de la que podràs gaudir i l’estalvi energètic que et representarà.

Join The Discussion

Compare listings

Compare