Certificat Energètic A+

Avui t’expliquem què és el certificat energètic i per què és tan valuós per a tu, futur comprador. 

El juny de 2013 va entrar en vigor el Reial Decret 235/2013 a Espanya, on queda palès que el certificat d’eficiència energètica és obligatori per llogar o vendre un immoble. Aquest document que serveix per establir els consums en calefacció i refrigeració d’un immoble, s’ha de lliurar tant en el moment de la comercialització de l’immoble com en el moment de la signatura davant notari. 

En ell veurem la qualificació de l’eficiència energètica de l’habitatge que va de la lletra (màxima eficiència) a la (mínima qualificació). Ens dona informació sobre el procediment, detalla les característiques energètiques i aporta recomanacions de millores viables. En definitiva, ens informa de quanta energia gastarà l’immoble que comprarem.

El Grup Edificacions Moreno construeix cercant la màxima eficiència en totes les seves promocions, aconseguint el certificat energètic A+, la categoria més alta. 

No és fàcil obtenir-la perquè per aconseguir-ho, tot un equip de professionals que intervenen en el projecte de l’edifici, focalitzen els seus esforços en arribar-hi, tant amb els materials emprats, l’orientació de l’edifici, els aïllaments, les instal·lacions… i al final, quan tot conflueix en la consecució de la certificació més alta, l’A+, ens omple de satisfacció i orgull perquè podem oferir-vos la màxima qualitat en els nostres habitatges.

Passeja’t per la nostra web www.emoreno.es, i veuràs què és el que ens distingeix de la resta de les construccions del mercat.

L’Equip de Vendes, espera la teva trucada al 656 483 913

Join The Discussion

Compare listings

Compare