CUINES INTEGRADES, CUINES OBERTES

Doncs sí! Els habitatges que es basen en el model open concept són tendència, i les cuines obertes al saló i/o al menjador també. Molts són els motius que ens fan eliminar envans i unir-ho tot: afavoreixen la funcionalitat, la comunicació, la lluminositat i l´amplitud de l’espai. 

Des de fa un temps, s’han convertit en una de les propostes de tendència més demandades, tant en cases com en pisos: integrar els diferents ambients en una sola superfície és la clau per a gaudir d’un espai ben aprofitat i fer l´autèntic cor de la llar.

Ho tenim molt clar a EDIFICACIONS MORENO a l’hora de projectar els nostres immobles, ja que la demanda és quasi absoluta i pensem que aportem la diferència incloent a més, la possibilitat de tancament d’una forma elegant, minimalista i subtil si el client així ho prefereix. 

Vine a les nostres oficines, o contacta’ns al 656 483 913 i/o a l’adreça de correu vendes@emoreno.es .Abans, et convidem a fer una passejada per la nostra web on podràs veure tot allò que t´oferim. 

Join The Discussion

Compare listings

Compare