Façana Ventilada

Una de les característiques que destacarem de les nostres construccions és l’anomenada FAÇANA VENTILADA: actuar sobre l’embolcall de l’edifici millora la seva eficiència energètica d’una forma considerable. Es tracta d’una solució constructiva que permet revestir l’exterior d’un edifici amb peces de diferents materials. La seva funció principal és la separació física entre l’ambient interior i exterior de l´immoble mitjançant una petita càmera d´aire entre el revestiment i la façana que serveix com a aïllant de l’edifici, protegint-lo dels fenòmens meteorològics. Suposa l’adaptació de l’edifici a l’edificació sostenible, el que proporciona un major estalvi energètic i la reducció en els costos de manteniment. Aconseguim així mantenir una temperatura constant a l’interior de l´habitatge: més fresca en els mesos d’estiu i més càlida en els mesos més freds.  S´impedeix la pèrdua de calor a l’hivern,  absorbint aquesta mateixa calor durant el període més càlid, protegint l’interior de la radiació solar. D´altra banda destacarem que aquesta càmera d’aire també permet que una millor ventilació de l´edifici eviti problemes d’humitats i condensacions.

La FAÇANA VENTILADA, està considerada el millor sistema actual, ja que garanteix el millor aïllament tèrmic i la millor protecció de l´edifici a curt, mig i llarg termini.

I per tot això des del grup Edificacions Moreno ho tenim present en tots els nostres projectes.

Sabem què volem oferir al nostre futur comprador, optant per les millors possibilitats que ens ofereix el mercat del nostre sector, aportant diferència qualitativa en les nostres edificacions i deixant una empremta que ens faci ser diferents.

Son temps d’eficiència Energètica, de millores ambientals i sostenibilitat. T’hi apuntes?

Compare listings

Compare