Inici de la Fase II del complex residencial Pou del Glaç

Olot_Edificacions_Moreno.jpg

Ubicada en el cor de la ciutat d’Olot, s’iniciarà la Fase II del complex residencial Pou del Glaç. Una situació excel·lent per gaudir de tots els avantatges d´estar al centre de la població.
A l’igual que en la Fase I, l’edifici gaudirà de tota la zona enjardinada amb gronxadors i piscina, i a la vegada de la tranquil·litat, zones verdes, oci, serveis i les zones comercials del seu voltant. És un disseny basat en una arquitectura sostenible, avantguardista i moderna

En aquesta Fase II composada per 37 habitatges de diferents característiques, trobareu pisos de 2, 3 i 4 habitacions, totes amb sortides a l’exterior que permetent gaudir de la llum natural de l’entorn.
L’edifici també disposarà de Plantes Baixes, i de 4 dúplex invertits: des del menjador i la cuina s´accedeix directament a la terrassa, permeten gaudir d’unes vistes espectaculars, i disposant les habitacions a la planta de sota, tot plegat, per aconseguir la màxima confortabilitat de l’habitatge.
Amb uns acabats de màxima qualitat, us emplacem a visitar-nos a la mateixa obra on podreu veure en el pis pilot i informar-vos de tot allò que us calgui.

PREU: Des de 160.000€ (54m2) de 2 habitacions fins a 590.000€ (199m2) de 4 habitacions més terrassa, corresponent als dúplex.

ACABATS A DESTACAR:
• Obertures d’alumini amb trencament pont tèrmic, doble vidre amb càmera i baix emissiu.
• Balconeres de terrassa amb fusteria minimalista.
• Instal·lació de leds a tot el pis
• Calefacció per terra radiant
• Electrodomèstics de gama alta

Compare listings

Compare