Revestiments Naturals

Actualment hi ha moltes opcions per revestir les parets interiors dels habitatges. El mercat ens ofereix revestiments fabricats amb materials naturals o sintètics amb excel·lents propietats tècniques, uns més econòmics i d´altres més costosos, amb una gran varietat de dissenys, colors, textures i acabats per a qualsevol espai i estil decoratiu.

Els revestiments de fusta van ser tendència en els anys 60 i 70 i en l’actualitat, s’estan tornant a utilitzar perquè són ideals per cobrir parets per la seva versatilitat, adaptant-se perfectament a diferents estils decoratius.

Ja sigui en forma de panells, llistons o palillera, la fusta crea ambients càlids i elegants, ajudant al mateix temps a millorar l’aïllament tèrmic i acústic.

Podem escollir entre la fusta natural, comel roure, el pi, el freixe, la noguera, l’avet, la caoba entre d’altres, la sintètica. La podem pintar o lacar , o recórrer a l’acabat natural amb una infinitat de tonalitats, textures i matisos segons la seva composició i el recobriment: taulers de fusta massissa, aglomerats, contraxapats, rexapats, envernissats, lacats, etc.

Adaptant-nos als nous temps, a la demanda i a les tendències del moment, el Grup Edificacions Moreno, aposta per innovar amb els revestiments de fusta natural.  I aquesta proposta es farà palesa en la Nova Promoció que properament s´iniciarà a Rector Vallfogona.

No ho dubtis: demana’ns informació al telèfon 656.483.913 o al e-mail vendes@emoreno.es. Comprovaràs un nou plantejament d´edificació que s´ajusta a les necessitats dels temps futurs en els que viurem.

Join The Discussion

Compare listings

Compare