Sistema Bora

A Edificacions Moreno, sempre a l’avantguarda dintre del món de la construcció, hem escollit un dels sistemes d’extracció dels més innovadors del mercat, anomenat de superfície.

És un sistema revolucionari a la cuina per estar encastat dintre de la mateixa placa de cocció.

Com podreu observar en la fotografia, els olors, vapors i greix no s’eleven cap a dalt, sinó que s’aspiren allà on es generen, el que implica mantenir un aire net, sense dispersar-se en l’ambient. D’altra banda, i com a punt a destacar per no ser de menor importància, l’estètica en la zona de treball millora considerablement al no tenir cap obstacle visual, ja que no tenim la campana extractora a sobre nostre. A més, continuem mantenint aquell silenci que tant valorem quan està en funcionament una campana extractora. Podríem dir, guardant les distàncies, que s’assemblaria a cuinar a l’aire lliure.

Decididament, una gran elecció del Grup Edificacions Moreno, que compagina a la perfecció la qualitat que oferim en els nostres habitatges creant espais d’última tendència, a la vegada que incidim en el respecte al medi ambient.

Podeu comprovar totes aquestes característiques visitant el pis pilot ubicat al C/ Pou de Glaç, 10 de la ciutat d’Olot.

Pots concertar una cita al telèfon 656 483 913, o al correu electrònic vendes@emoreno.es

No t’ho perdis!

Join The Discussion

Compare listings

Compare